Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

12 Mart Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün İlçemiz Dinarı ziyaretinin Yıldönümü vesilesiyle ilçemiz İstasyon Gar’ından Cumhuriyet Maydanı’na kadar temsili yürüyüş gerçekleştirildi. Cumhuriyet Meydanında Belediye Başkanlığı Çelengi Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı tarafından Atatürk anıtına sunuldu. Akabinde 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u anma programı için Belediye Kültür Sarayına geçildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmaları Kaymakamımız Kemal Duru ve Belediye Başkanı Nihat Sarı yaptı.



Program öğrencilerimizin Kuran’ı Kerim tilaveti, oratoryo gösterisi, okul korosu dinletisi ve İstiklal marşımızın yazılış sürecini anlatan tiyatro gösterileriyle devam etti.


İstiklal Marşını en güzel okuma yarışmasında birinci olan Şehit İzzet Taşbaş İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Sude Nur Duman İstiklal Marşımızı okudu. Akabinde yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini Kaymakamımız Kemal Duru, Belediye Başkanı Nihat Sarı ve Cumhuriyet Başsavcı V.

Şeyma Duman’ın vermesiyle birlikte kutlama programı sona erdi. >> RTURKAI.