Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği yaparak Okul Sporları faaliyet programı kapsamında okullar arası minik, küçük, yıldız ve gençler okçuluk müsabakalarını gerçekleştirdi. Makaralı yay ve klasik yay kullanılan yarışmalar, 42 sporcunun katılımıyla yapıldı. Heyecan dolu müsabakalar sonunda dereceye giren sporcular ve okullar belirlendi.

Minik kızlar kategorisinde klasik yay 20m mesafede birinci olan sporcu Nuran Gürel oldu. Yıldız kızlarda makaralı yay 30m mesafede birincilik ödülü Ceylin Metin'in, yıldız erkeklerde de Muhammed Eymen Yalçın'ın oldu. Klasik yay 30m mesafede yapılan yarışlarda küçükler kategorisinde erkeklerde Adem Çavdar, kızlarda Ada Ceren Varlık birinci sırayı aldı. Yıldızlar kategorisinde ise erkeklerde Ömer Gürel, kızlarda Esin Uyar birinci oldu.

Gençler kategorisindeki klasik yay erkek yarışlarında 60 metrede birincilik Osman İsceli, 50 metrede İbrahim Karaca'nın oldu. Makaralı yay kızlar yarışlarında ise Elifnaz Ecrin Mert birinci sırada yer aldı.

Dereceye giren sporcular, 22-25 Mayıs 2023 tarihlerinde Mersin ilinde düzenlenecek olan Okçuluk Türkiye birinciliği yarışmalarına katılmaya hak kazandı. Yarışmaların ardından düzenlenen törenle İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Şube Müdürü Adil Kamberoğlu, madalya kazanan sporcuları tebrik etti ve ödüllerini takdim etti.