Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Memleket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili adayı Faik Eşme, seçim çalışmaları kapsamında ilçe, belde, köylerde esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eşme, her ziyaret ettiği yerde kendisine ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'ye olan güvenin büyük olduğunu ifade ediyor. Ayrıca, esnaf ziyaretlerinde de aldığı büyük teveccühü anlatarak mutluluk duyduğunu beyan ediyor.

Faik Eşme, gittiği her yerde özellikle gençlerin Memleket Partisine ve Muharrem İnce'ye oy vereceğini belirtiyor. "Geleceğimizin teminatı, ileri görüşlü gençlerimizin desteği bizi iktidara taşıyacak" diyen Eşme, halkın büyük ilgisine şahit olduğunu dile getiriyor. İş insanları, esnaflar ve halkın kendilerine oy vereceğini belirttiğini ifade eden Eşme, parti olarak sağ ile sol arasına ayrım yapmadıklarını ve yolunun Atatürk'ün yolu olduğunu söylüyor.

Halkın partisi ve temsilcileri olduklarını dile getiren Faik Eşme, memleketimize ve halkımıza nasıl hizmet edebileceklerini konusunda fikir yürütmekte olduklarını vurguluyor. Günübirlik politikalar değil, uzun vadeli projelerle hareket etmek gerektiğini ifade eden Eşme, 14 Mayıs günü sandıklardan Muharrem İnce ve Memleket Partisi'nin çıkacağına inandıklarını da belirtiyor. Halkın kendilerine güvendiğini dile getiren Eşme, onların da halka güvendiklerini belirtiyor.