Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

CHP İstanbul Milletvekili Fatih Aydın, Kadınana Caddesi'ndeki esnafları ziyaret ederek konuşma yaptı. Aydın, caddenin halen siftahsız kepenk kapatan esnafları olduğunu ve ekonomik şartlar nedeniyle dükkanlarını tamamen kapatanlar ve kiralık dükkanların da arttığına dikkat çekti. Aydın, ülkenin ekonomik anlayışının tüketim üzerine inşa edildiğini, üretmeden kalkınmanın mümkün olmadığını belirterek, Millet İttifakı'nın hazırladığı üreten ekonomi modelini hayata geçirmeye kararlı olduklarını ifade etti. Aydın, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek çağrısı yaptı.

Aydın ayrıca, ülkede esnafa sağlanan desteklerin yetersiz olduğunu, bankaların borcu borçla kapatma yöntemini çözüm olarak göstermenin yanlış olduğunu söyledi. Ekonomik güvenin oluşması için hukukun üstünlüğü, gelir adaleti, hesap verebilirlik, liyakat gibi alanlarda da iyileştirmeler yapılması gerektiğine işaret etti. Enflasyonun yatırım yapma cazibesini kaybettiğini kaydeden Aydın, ülkedeki ekonomik düzenin fakirden alıp zengine, emekçiden alıp rantiyecilere kaynak aktardığını, bu adaletsiz düzenin değişmesi gerektiğini belirtti.