Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Anneler Günü için düzenlenen bir satranç turnuvası, Afyonkarahisar Çiğiltepe Spor Salonu'nda gerçekleştirildi ve turnuva sona erdi. Müsabakalara 8 yaş altı, 10 yaş altı, 12 yaş altı ve açık kategorilerde toplam 72 sporcu katıldı. Dereceye giren sporculara, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu tarafından madalyaları takdim edildi.

Turnuvaya katılan 72 sporcu, 4 farklı kategoride yarıştı. 8 yaş altı kategorisinde Arel Yeşilçay birinci olurken, 10 yaş altı kategorisinde Toprak Yiğit birinci oldu. 12 yaş altı kategorisinde ise Ahmet Efe Yiğit birinci olurken, açık kategoride Burak Dökmecioğlu birinci oldu.

Müsabakaların tamamlanmasının ardından, ödül töreni düzenlendi ve dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Ödülleri verenler arasında, İl Müdürü Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen de yer aldı. Turnuva, başarılı bir şekilde tamamlandı.