Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı SunulduGaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı Sunuldu

Çağfen Koleji'nin 4. Kariyer Zirvesi Taşbaşı Kültür Merkezi'nde yoğun bir katılımla gerçekleşti. Zirveye, alanında başarılı çalışmalar yürüten Çağfen mezunları katılarak tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Kolej öğrencileri ve mezunları bu etkinlikte bir araya gelerek okul anıları ve deneyimlerini aktardı. Zirveye öğrenciler, ebeveynler ve mezunlar katılım gösterdi.

Zirvede moderatörlüğünü Soner Yüksel'in yaptığı programda, Gıda Mühendisi Ayşenur Pelin Güneş, Avukat Emre Ulutaş, Akademisyen Berk Can Yücel, Mimar Barış Aydoğan, Öğretmen Hande Yüce ve İşletmeci Nazlıcan Esen, Çağfen mezunu öğrencilerle deneyimlerini paylaştı ve sorularını cevaplandırdı. Mezunların başarıları, öğrencilere ilham kaynağı oldu ve farklı bakış açıları kazandırmaya yardımcı oldu.

Kariyer Zirvesi etkinliğinde, iş dünyası ile öğrenciler arasında köprüler kurulması, sektörün beklentilerinin anlaşılması ve yeni dünya düzeninde önemli olduğu vurgulandı. Zirve ise öğrencilere bu fırsatı tam olarak sunarak sektör hakkında bilgi sahibi olmalarına ve kariyerlerine yön vermelerine yardımcı oldu.