Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde başlayan Okul Sporları Küçükler Basketbol Yarı Final müsabakaları, Gençlik ve Spor Bakanlığının "Okul Sporları 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı" faaliyet programında yer alan Okul Sporları Küçük Kız ve Erkek Basketbol yarı final Müsabakaları kapsamında düzenleniyor. Kızlarda 8 takım, erkeklerde 8 takım olmak üzere toplam 16 takımın mücadele ettiği müsabakalar, Tınaztepe Spor Salonu ve Mustafa Abi Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor.

Müsabakalar öncesi düzenlenen açılış seremonisine, İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ile Spor Hizmetleri Müdür V. Yılmaz Erşen, idareciler ve sporcular katıldı. Seremoni, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı ve İl Müdürü Kasapoğlu'nun konuşmasıyla devam etti.

Kasapoğlu, milli mücadelenin şehri Afyonkarahisar'da düzenlenen müsabakalar için büyük mutluluk duyduklarını belirterek, tüm takımlara başarı diledi ve müsabakaların sevgi diliyle centilmence geçmesini temenni etti.

Okul Sporları Basketbol Yarı Final müsabakaları, 21 Mayıs 2023 Pazar günü sona erecek ve dereceye giren takımlar Türkiye finallerine katılmaya hak kazanacak.