Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ve köylerdeki gençleri gençlik merkezleriyle buluşturmayı hedefleyen ´Merkezim Her Yerde´ projesi, Karahisar Gençlik Merkezi Boyalı'da gerçekleştirildi. Proje kapsamında köylerde yaşayan ve gençlik merkezlerine ulaşma imkanı bulamayan gençler, çalışmalara dahil edildi. Bir araya gelen gençlik liderleri, gönüllü gençler ve köydeki çocuklar, eğlenceli bir gün geçirdiler.

Karahisar Gençlik Merkezi'nin Sevgi ve Merhamet Timi üyesi Gönüllü Gençleri, Boyalı Şöhret Hanım İlkokulu ve Boyalı Sevim Turunç Ortaokulu'nda duvar boyama etkinliği ve Bilim Şenliği düzenledi. Bu etkinlikler sayesinde gençler arasında dayanışma ve kaynaşma sağlandı.

Proje kapsamında köy okullarındaki çocuklarla buluşan merkezdeki gençlik liderleri ve gönüllü gençler, projenin hedefine ulaştığını ve köylerde yaşayan gençleri gençlik merkezleriyle buluşturmanın önemine dikkat çekti. Herkesin eğlenceli vakit geçirdiği buluşmada, gençler arasında güzel dostluklar kuruldu.