Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı SunulduGaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı Sunuldu

Afyonkarahisar Belediyesi, gençlere yönelik Tiyatro Kursu düzenlemek için başvuruların başladığını duyurdu. Şehir Tiyatrosu bünyesinde verilecek olan kursa, tiyatroyu seven 14-18 yaş arası herkes ücretsiz olarak katılabilecek. Kurs boyunca, temel oyunculuk, mim, diksiyon, tuluat/doğaçlama, vurgu, tonlama ve kamera önü oyunculuğu eğitimleri verilecek.

Kurs kayıtları için, 23 Haziran 2023 tarihine kadar Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosuna başvuru yapılabilir. Başvuru esnasında, gerekli olan kimlik fotokopisi ve fotoğraf ile müracaatlar şahsen yapılacak. Daha detaylı bilgi almak isteyenler, 0272 214 42 55 dahili 441 numaralı telefondan iletişim sağlayabilirler.

Kültür ve sanata önem veren Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yaptığı açıklamada, kurslarla gençlerin ve yetişkinlerin kendilerini fark etmelerini, yeteneklerini pekiştirmelerini ve hayata daha iyi adapte olabilmelerini sağladıklarını söyledi. Ayrıca, kendi bünyelerinde faaliyet gösteren Şehir Tiyatrosunun yıl boyunca farklı oyunlarla izleyicilerin karşısına çıktığını ve tiyatroya ilgisi olan gençleri kursa başvurmaya davet ettiğini belirtti.