Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar, spor faaliyetleri ile hareketli günler geçirmeye devam ediyor. Bu seferki etkinlik, Halk Oyunları Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Kulüplerarası İl Birinciliği Müsabakaları oldu. Çiğiltepe spor salonunda gerçekleştirilen müsabakalara, Erkmen Belediyesi Spor Kulübü, Afyonkarahisar Zeybekleri Gençlik Spor Kulübü ve Çobanlar Belediyesi Spor Kulübü katıldı. Hem düzenlemeli hem de düzenlemesiz müsabakalar, seyircileri etkileyen heyecanlı anlara sahne oldu.

Müsabakaların tamamlanmasıyla birlikte düzenlenen ödül töreninde, dereceye giren takımlara kupaları Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen verdi. Sporcuların gösterdikleri performans ve yarattıkları heyecan dolu anlar, sporun insanlar üzerindeki olumlu etkisini bir kez daha gösterdi. Afyonkarahisar, sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği başarılı organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.