Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Türkiye Bisiklet Şampiyonası, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Eskişehir Valiliği'nin işbirliğiyle düzenleniyor. Şampiyona, uzun bir aradan sonra Eskişehir'de gerçekleştiriliyor ve Yunus Emre Yol Şampiyonası Etabı adıyla yapılıyor. Vali Erol Ayyıldız ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Bahattin Akyön'ün de katılımıyla başlayan şampiyonaya 100 sporcu katıldı. Sporcular, etabı kazanmak için yaklaşık 156 kilometrelik bir yolculuğa çıktı. Parkurlar etkinlik boyunca yayalar ve araç trafiğine kapalı tutulacak. Yarış, Mihalıcçık ilçesindeki Yunus Emre Külliyesi'nde son bulacak.



Şampiyona, 24 Haziran'da tüm kategorilerin Kütahya yolu üzerinde zamana karşı yarışacağı ve 25 Haziran'da ise U23 Erkek, Elit Kadın, Genç Erkek, Genç Kadın, U17 ve U15 Kadın kategorilerinin Atatürk Stadyumu'ndan başlayan bir etapta Seyitgazi ilçesine gidip tekrar başlangıç noktasına dönmesiyle son bulacak.