Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de Kurban Bayramı öncesinde sokak pazarı kuruldu. Vatandaşlar son alışverişlerini yaparak bayrama hazırlanıyor. Yenikent Mahallesi'ndeki pazarda domates, biber, karpuz, kavun ve yeşillik ürünleri rağbet görüyor. Domatesin kilosu 15 lira, yeşil sivri biberin kilosu 20 lira ve bezelyenin kilosu 12.5 liradan satılıyor. Pazar tezgahlarından ihtiyacı kadar meyve ve sebze alan vatandaşlar, Kurban Bayramının güzel geçmesini temenni ediyor ve ziyaret planlarını anlatıyor.

Aydan Erdoğan isimli bir vatandaş, her zamanki gibi bayramdan önce pazara geldiğini ve alışverişini tamamladığını belirtiyor. Şeftali ve kirazın yanı sıra indirimli ürünlerden aldığını söylüyor. Bayramı köyünde geçireceğini, orada eğlenip memleketinde pek kalmayacağını dile getiriyor.

Mehmet Özdemir ise bayram için son hazırlıklarını yaptıklarını ve bayramın ilk günü namaza gittikten sonra kurbanlarını keseceklerini anlatıyor. Ziyaretleri beklediklerini ve küçüklerle, çocuklarla bayramlaşacaklarını sözlerine ekliyor. Bayramın kazasız belasız geçmesini temenni ediyor.

Pazarda domates, biber gibi sebzeler satan esnaf Şahin Aşkın, vatandaşların bütçesi doğrultusunda ihtiyacını karşılamaya çalıştığını ifade ediyor. Bayram nedeniyle, biber, domates, kavun, karpuz ve yeşillik ürünlerinin alındığını söyleyen Aşkın, bazı ürünlerin pahalı olduğunu belirtiyor. Bayram tatilini evde geçireceklerini açıklıyor.