Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Türkiye Tenis Federasyonu, Ankara MOT Tenis Akademi Kulübü'nde düzenlenen 8-9-10 Yaş Yaz Kupası Türkiye Serisi Erkekler 8 yaş turuncu kategorisi sonuçlarını açıkladı. İsmail Doruk Kocagöz adlı sporcunun birinci olduğu bu kategoride, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, sporcuyu ve ailesini kutlayarak, tenis kariyerinin daha da ilerleyeceğine inandığını belirtti.

Kocagöz'ün zaferi, Afyonkarahisar'da tenis sporunun geleceği açısından umut verici bir adım olarak değerlendiriliyor. Kasapoğlu, bunun, tenis sahnesindeki örneklerin artmasına ve başarılarıyla uluslararası arenada yer alacak oyuncuların yetişmesine olanak sağlayacağını belirtti. Bu tür turnuvaların, genç sporcuların yeteneklerini sergilemek ve rekabet etmek için önemli bir fırsat sunduğunu vurgulayan Kasapoğlu, İsmail Doruk Kocagöz gibi genç sporcuların başarılarının, diğer sporcular için de bir ilham kaynağı olduğunu söyledi.

Elde ettiği bu önemli başarıyla tenis camiasında büyük yankı uyandıran İsmail Doruk Kocagöz'ün diğer müsabakalarda da aynı başarıyı sürdürmesi için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Kasapoğlu, sporcunun Türk tenisine daha büyük başarılar kazandıracağına inandıklarını ifade etti.