Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Azerbaycan Parkı'nda başlayan yenileme çalışmalarını incelemek için ziyaret etti. Başkan Işık, "En kısa sürede parkımızı şehrimize yakışan bir şekilde tamamlayacağız" dedi.


Azerbaycan Parkı, Saat Kulesi'nin yanında bulunuyor ve burada yenileme çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, çalışmaları yerinde inceleyerek şunları söyledi: "Uzun yıllardır hemşehrilerimizin yararlandığı Azerbaycan Parkı'nın yeniden düzenlenmesi için proje ve ihale sürecini tamamlamıştık. Şimdi ise yeni projemizin imalat aşaması başladı. En kısa sürede burayı, şehrimize yakışan bir park haline getireceğiz. Amacımız, çocuklarımızın güvenli bir şekilde oynayabileceği, zararlı alışkanlıklardan korunacağı ve herkesin memnuniyetle kullanabileceği bir park yaratmaktır. Yağışların durmasıyla birlikte hızlı bir şekilde çalışmalara başladık. İlk etapta şehrimize hayırlı olsun. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederim. Yüklenici firmamızın kazasız ve sağlıklı bir çalışma dönemi geçirmesi için de temennide bulunuyorum. Firmadan, şehir merkezinde olması sebebiyle parkı hızlı bir şekilde tamamlamasını rica ettik. İnşallah kısa süre içinde burayı tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız. Bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.


#Kütahya #Azerbaycan #park #yenileme #BaşkanIşık