Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Musallatlığın sekizine atanan Mustafa Işın, görevine başladı. Musallat Işın'ın göreve başlaması sebebiyle karşılama töreni düzenlendi. Törende, protokol üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve valilik çalışanları hazır bulundu. Vali Işın daha sonra makamına geçti ve şunları söyledi: "Yönetim anlayışımız tamamen şeffaf, hesap verebilirlik ve katılımcı ilkelere dayanacak."



Kütahya'nın kalkınması ve refah seviyesinin yükseltilmesi için çalışacak olan Vali Işın, "Kütahya ilimiz, tarihi ve kültürel değerleriyle ön plana çıkan bir şehir. Görevime başladığım için minnettarım. Bu ulvi görevi bana layık gören Cumhurbaşkanımıza ve İçişleri Bakanımıza teşekkürlerimi sunarım. Adalet anlayışı içerisinde insan temel haklarına ve hukukun prensiplerine bağlı kalarak Kütahyalılara hizmet etmek temel amacımız olacak. Her bir insanımız bizim için kutsaldır ve dokunulmazdır. Yönetimimiz şeffaflık, hesap verebilirlik ve katılımcılık prensiplerine dayanacak. Milletvekilleri, siyasi partiler, belediyeler, muhtarlar, özel sektör ve halkımızla iş birliği içerisinde Kütahya'nın kalkınması ve refah seviyesinin yükseltilmesi için çalışacağız. Bugüne kadar hizmetleri nedeniyle Sayın Ali Çelik ve diğer önceki valilerimize teşekkür ediyorum. Kütahyalı hemşehrilerimle gönül birlikteliği içinde hizmet etmeye devam edeceğim. Sağlık ve mutluluk dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bu şehre ve insanlara hizmet etmek benim için büyük bir şeref. Rabbime hamd ediyorum. Başarı Allah'tandır" dedi.



Karşılama töreninin ardından Vali Işın, vali yardımcıları, kaymakamlar ve kurum müdürleriyle birlikte toplantı yaparak tanışma ve değerlendirme sürecine başladı.