Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, Kur'an kursuna devam eden öğrencileri yüzme havuzuna götürerek çeşitli ikramlarda bulundu. Kur'an kursuna devam eden öğrenciler komşu şehir olan Eskişehir'in Mihalgazi ilçesinde bulunan bir yüzme havuzuna götürüldü. İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, öğrencilere havuzda lahmacun ve ayran ikram etti. Öğrenciler ise bu jest karşısında çok memnun kaldı ve teşekkürlerini iletti.

İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, olayla ilgili yaptığı açıklamada, yaz aylarında Kur'an kursuna katılan bütün öğrencilere teşekkür etti. Kur'an öğrenmenin önemine vurgu yaparak, "Sizin en hayırlınız Kur'an'ı öğrenen ve onu öğreten kimsedir" Hadis-i Şerifini hatırlattı. Mehmet Kepez, öğrencilerin Kur'an'ı öğrendiği kadar bu güzel dini paylaşmanın da önemine değindi. Belediye olarak öğrencilere destek olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Bu sosyal sorumluluk projesinin o bölgedeki öğrenciler üzerinde olumlu etkileri oldu. İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez'in öğrencilere verdiği destek ve ilgi, onların öz güvenlerini artırdı. Öğrenciler, belediye başkanının bu tür etkinliklerle kendilerini önemsediğini hissettiler. Bu sayede, Kur'an kursuna devam etme motivasyonları arttı ve daha fazla öğrenci kurslara katılmaya başladı. İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez de bu tür etkinliklerin devam edeceğini ve her öğrenciye destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Bu tür projeler ve etkinlikler, toplumun farklı kesimlerinin bir araya gelmesini sağlayan ve dayanışmayı artıran önemli adımlardır. İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez'in öğrencilere verdiği destek, toplumun eğitim alanına olan ilgisini artırarak, gelecek nesillerin daha donanımlı ve bilinçli bireyler olmalarına katkıda bulunur. Bu tarz projelerin diğer belediyelere örnek olması ve yaygınlaşması da önemlidir.

#İnhisar #MehmetKepez #Kur'anKursu #SosyalSorumluluk #Eğitim