Gözden kaçırmayın

Asfaltlama Çalışmaları BaşlıyorAsfaltlama Çalışmaları Başlıyor

Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi, çocukların milli ve manevi değerlerinin farkında, bilinçli bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmak amacıyla 'Kur'an-ı Kerim Okuyorum Yıldız Gibi Parlıyorum' sloganıyla kurslar düzenlemektedir. Bu kurslarda Kur'an-ı Kerim'e geçen çocuklar için sertifika töreni düzenlenmiştir.

Törene katılan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, öğrencilerin heyecanına ortak olmuş ve Kuran'ı Kerim eğitimini tamamlayan öğrencilere bisiklet hediye etmiştir.

Öğrencilerin okuduğu Kuran'ı Kerim tilaveti ve ilahilerin ardından Belediye Başkanı Serkan Koyuncu bir konuşma yaparak şunları söylemiştir: "Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi'nde yavrularımızın Kur'an-ı Kerim'e geçme merasimine katılarak onların heyecanına ortak olmak bizleri çok mutlu etmiştir. Çocuklarımızın Kur'an-ı Kerim ve değerler eğitimi ile yetişmeleri ailelerinin onlara vereceği en büyük imkandır. Bu hususta emeği geçen hocalarımıza teşekkür ediyor, yavrularımızı ve ailelerini de göstermiş oldukları gayretten dolayı tebrik ediyorum."