Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Behçet Sönmez, emekli olduktan sonra evde oturmak istemediği için damacana su dağıtım işine başlamıştır. 65 yaşında olmasına rağmen hareketli bir iş yapmaktan dolayı sağlık sorunlarıyla karşılaşmadığını belirtmiştir. Damacana dağıtım firmasında 12 yıldır çalışan Sönmez, hafta sonları ve bayramlar dahil olmak üzere her zaman insanları susuz bırakmamak için çalışmaktadır. Evde oturmamanın sağlık açısından daha iyi olduğunu ifade eden Sönmez, bu işi bir spor gibi gördüğünü söylemiştir. Hareketsizlik nedeniyle birçok hastalığın olabileceğini belirten Sönmez, çalıştığı için diyabet ve tansiyon gibi sorunlarının olmadığını ifade etmiştir.

Behçet Sönmez, üç kız çocuğu babası olduğunu ve iki kızının sporcu olduğunu paylaşmıştır. Bir kızının kickboksta dünya ikincisi olduğunu dile getiren Sönmez, diğer kızının İstanbul'da yoga eğitmeni olduğunu ve en küçüğünün ise öğretmenlik yaptığını belirtmiştir.