Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, şehirnin her alanda en iyi hizmeti alması için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Eğitim, sağlık, spor, kültür ve turizm gibi öncelikli alanlarda yatırımlar ve projeler gerçekleştiren Vali Yiğitbaşı, aynı zamanda ilçe ve köylerde sıcak asfalt çalışmalarını hızlandırmak için talimat vermiştir.

Vali Yiğitbaşı'nın talimatları doğrultusunda sıcak asfalt çalışmaları büyük bir başarı elde etmiştir. Grup sıcak asfalt çalışmaları ile 2023 yılı Eylül ayı itibariyle 112 kilometrelik bir yol yapımı gerçekleştirilmiş ve bu rakam Afyonkarahisar İl Özel İdaresi tarihinde rekor sayılacak bir seviyeye ulaşmıştır.

2022 yılında 51,5 kilometrelik sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilirken, 2023 yılında bu rakam 112 kilometreye ulaşmıştır. Toplamda ise il genelinde sıcak asfalt yol uzunluğu 364,3 kilometreye ulaşmıştır. Vali Yiğitbaşı'nın bu başarılı çalışmaları sayesinde Afyonkarahisar, daha iyi bir ulaşım ağına ve daha iyi bir yaşam kalitesine kavuşmuştur.

#Afyonkarahisar #Vali #AsfaltYol #Hizmet #İnşaat