-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Bilecik'in Pazaryeri İlçesinde, Cumhuriyetin Kuruluşunun 100. Yıl etkinlikleri kapsamında İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet 100. Yıl Kros Yarışması düzenlendi. Yarışmada öğrenciler birincilik için ter döktü ve dereceye giren öğrencilere Bisiklet hediye edildi. Bu etkinlikler arasında doğa yürüyüşü ve satranç turnuvası da yer aldı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ise hediyeleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama programında verildi.

Pazaryeri İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Cumhuriyetin Kuruluşunun 100. Yılı etkinlikleri çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenledi. Bu etkinlikler arasında doğa yürüyüşü, satranç turnuvası ve kros yarışması yer aldı. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ise hediyeleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama programında takdim edildi.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, kros yarışmasında dereceye giren öğrencilere verilecek olan bisikletlerin hazır olduğunu belirtti. Başkan Tekin, "Gençlerimiz Türkiye yüzyılına koşuyor" şeklinde konuştu.

Başkan Tekin ayrıca, "Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz tarafından Atletizm kros yarışmaları düzenlendi. Biz de cumhuriyetimizin 100 yılına özel hem gençlik spor müdürlüğümüz, hem de milli eğitim müdürlüğümüzün düzenlediği tüm yarışmalarda ilk üçe giren çocuklarımıza ve gençlerimize bisikletlerini hazırladık. Tüm gençlerimizi kutluyorum" şeklinde konuştu.

#Bilecik #Pazaryeri #Cumhuriyet100YılKrosYarışması #GençlikveSporMüdürlüğü #BisikletHediyeEtme