-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Bilecik'in Bozüyük ilçesine bağlı Karaağaç köyünde yapımı tamamlanan köy konağı törenle hizmete açıldı. Törene Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, İlçe Özel İdare Müdürü Nazmi Kuru, İlçe Jandarma Komutanı Alper Soner Serin, Bozüyük İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Aksu, Bozüyük Ziraat Odası Başkanı Süleyman Çaydere, İl Genel Meclis Üyesi Erdinç Gesge, köy muhtarları, siyasi parti temsilcileri ve köylüler katıldı. Köy Konağının açılış konuşmasını Karaağaç Köyü Muhtarı Mehmet Şimşek yaptı.

Muhtar Mehmet Şimşek, konuşmasında köye yapılan çalışmalardan bahsederek, desteklerinden dolayı valiye, milletvekiline, kaymakama ve ilgili kurum müdürlerine teşekkür etti. Şimşek, Bozüyük köylere hizmet götürme birliğinin köye sağladığı destekleri de vurguladı.

Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk ise yapılan köy konağının güzel olduğunu belirterek, köy halkına ve ilçeye hayırlı olmasını diledi. Öztürk, hizmetlerinin amacının vatandaşlara devletin hizmetlerini en etkin bir şekilde sunmak olduğunu söyledi ve bu amaçla birlikte çalıştıklarını vurguladı.

Konuşmaların ardından köy konağı için kurdele kesildi ve dua edildi. Bu önemli açılış törenine katılan herkese teşekkür edildi.

#Bilecik #Bozüyük #Karaağaç #KöyKonağı #Açılış #Hizmet