-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de yol çalışması yapan bir ekskavatöre çarpan kamyonetin sürücüsü, Prof. Dr. Esin Davutoğlu'nu tehdit ettiği gerekçesiyle hapis cezası aldı. Mustafa Yücel'in, muayenehanesine 'Dana dili' bırakarak tehdit ettiği iddia edildi. Mahkeme tarafından 5 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan Yücel, tutuklu bulunduğu sürenin göz önünde bulundurularak adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

Trafik kazası, dün öğle saatlerinde Mihalıççık İlçesi Karageyikli Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Mustafa Yücel'in kullandığı kamyonet, yol çalışması yapan bir ekskavatöre arkadan çarptı. Kazada Yücel ve 8 yaşındaki kızı Nisa Yücel hayatını kaybetti. Yaralanan Yücel'in eşi Firdevs Yücel ve diğer kızı Sena Yücel ise Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hayatını kaybeden Mustafa Yücel'in, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol'un muayenehanesine tehdit içeren bir eylemde bulunduğu ortaya çıktı. Yücel'in muayenehaneye 2 adet 'Dana dili' bıraktığı iddia edildi. Bu olayın ardından başlatılan hukuki süreç sonucunda Yücel, 5 yıl 6 ay hapis cezası aldı. Yargılama sürecinde tutuklu olan Yücel, tahliye edilmesine karar verildi.

Eskişehir'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Mustafa Yücel'in, Prof. Dr. Esin Davutoğlu'nu tehdit ettiği gerekçesiyle hapis cezası aldığı ortaya çıktı. Yücel'in muayenehanesine 'Dana dili' bırakarak tehdit ettiği iddia ediliyor. Kazada ölen Yücel ve kızı Nisa Yücel'in cenazesi, yakınları tarafından defnedilmek üzere memleketleri olan Eskişehir'e gönderildi.

#Eskişehir #trafikkaza #tehdit #hapiscezası