Gözden kaçırmayın

Asfaltlama Çalışmaları BaşlıyorAsfaltlama Çalışmaları Başlıyor





Emirdağ Belediyesi Park ve Bahçeler birimi ekiplerimiz ilçe genelindeki yeşil alanlar ve parklarda bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Ekiplerimiz, bir yandan ilçeye yeni parklar inşa ederken, diğer taraftan mevcut parklar ve yeşil alanlarda bakım, onarım ve yenileme düzenlemelerine devam ediyor.


Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’nun talimatlarıyla parklarda başlatılan çalışmalar kapsamında ekiplerimiz bakım, onarım, tamir ve tadilat işlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Ayrıca ekiplerimiz bir yandan mevsimsel ağaç budama çalışmaları gerçekleştirirken diğer yandan da yeni fidanları toprakla buluşturuyor.




Kaliteli hizmet verme anlayışı ile şehrin birçok noktasında çalışmalar gerçekleştirildiği dile getiren Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu; ’İlçemizdeki yeşil alan oranını artırırken mevcut yeşil alanların bakımını da önemsiyoruz. Ekiplerimiz mevcut parklarda budama ve onarımın yanı sıra yeni parklarda da ağaç dikim faaliyetlerini yürütüyor. Planlanan program çerçevesinde parklarımızı daha temiz ve kullanılabilir hale getirmek için çalışmalarımız devam edecektir.’ ifadelerini kullandı.



>> RTURKAI.