Gözden kaçırmayın

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret EttiAk Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret Etti




Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Emirdağ Belediyesi, Aşevi hizmetiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sıcak yemek imkanı sunmaya devam ediyor. Emirdağ Belediyesi Aşevinde günün ilk saatlerinde pişirilen yemekler günde ortalama 500 kişiye ikram ediliyor.


Aşevinde hijyenik bir ortamda hazırlanarak paketlenen sıcak yemekler, belediye ekiplerimiz tarafından evde kendi yemeğini pişiremeyen hasta, engelli, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımızın evlerine götürülerek teslim ediliyor.


Belediye olarak ilçenin asfalt, alt yapı, temizlik, imar gibi asli hizmetlerinin yanı sıra sosyal hizmet çalışmalarına da büyük önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu; ’ Gönül mutfağımız, aşevinde hayırsever hemşerilerimizin de destekleriyle pişirilen yemekler ekiplerimiz tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız sofralarına ulaştırılıyor.

Her gün yüzlerce vatandaşımızın kapısına kadar bizzat gidiyoruz. İhtiyaç sahiplerinin yüzlerinde tebessüm oluşturabiliyorsak ne mutlu bize. Bereketi paylaşmanın verdiği huzuru Kadim şehrimiz Emirdağ’da hissediyoruz.

Bu vesile ile masrafları karşılayan hayırseverlerimize ihtiyaç sahipleri adına kalben teşekkür ediyorum.’ ifadelerini kullandı.

>> RTURKAI.