Gözden kaçırmayın

Asfaltlama Çalışmaları BaşlıyorAsfaltlama Çalışmaları Başlıyor




12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü ilçemizde düzenlenen programla kutlandı. Kredi Yurtlar Kurumu Konferans Salonunda gerçekleşen 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olma üzere tüm şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşu, akabinde istiklal marşının okunması ile başladı. Program ilçemiz Emirdağ Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösterilerle devam etti.


Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması, Mehmet Akif Ersoy’un hayatını ve düşüncelerini konu alan öğrencilerin hazırlamış olduğu oratoryo gösterisinin ardından öğrenciler tarafından ’??İstiklal Marşı’nın Kabulü’ isimli tiyatro oyununun sergilenmesiyle anma programı sona erdi.




Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisindeki resimleri inceleyerek öğrencilerle sohbet etti. Başkanımız Serkan Koyuncu program sonunda, programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.


12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü kutlama programına; Kaymakamımız Osman Bilici, Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Gürkan Emeksiz, İlçe Emniyet Müdürümüz Erdal Yanık, İlçe Jandarma Komutanımız Mehmet Teberci, İlçe Müftümüz Vahit Demiral, diğer kurum amirlerimiz, öğretmen ve öğrencilerimizle veliler katıldı.




>> RTURKAI.