Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti



Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Başkanlığında; Hatay İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce düzenlenen Koordinasyon toplantıya katıldılar.

Hatay, İskenderun, Gaziantep, Kırıkhan, İslahiye, Nurdağı, Güney bölgelerinde Afyonkarahisar ilimize bağlı Belediye Başkanları ve ilgili görevlilerle inceleme gezisine katılan Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, burada yapılan çalışmaları takip ederek, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulundular.



Depremin ilk gününden bugüne kadar Sandıklı ilçemizden 63 araçlık yardım yapıldığını ayrıca deprem bölgesinden gelen hemşehirlerimizin ilçemizde misafir edildiği bilgisini koordinasyon toplantısında dile getiren Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, buradaki toplantının verimli geçtiğini ifade ettiler.

Devletimizin gücünü ve hizmetlerini yerinde gördüğünün altını çizen Belediye Başkanımız Dr.

Mustafa Çöl, Afyonkarahisar olarak her zaman yardıma hazır olduklarını, yaraların hızla sarılmakta olduğunu ve en kısa zamanda bölgede hayatın normale döndürülmesi için herkesin var gücüyle çalıştıklarını belirtti.

>> RTURKAI.