Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

18 Mart 2023 Cumartesi

Sabah saatlerinde Hava Şehitliğinde başlayan 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıldönümü programı, Hezar Dinari Kültür Merkezinde Fatih Anadolu Lisesi’nin hazırladığı programla devam etti.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıldönümü etkinlikleri, Hezar Dinari Kültür Merkezinde, Fatih Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı ’??Çanakkale ve Şehitlerimiz’ temalı oratoryo sunumuyla sürdü.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

Hezar Dinari Kültür Merkezinde düzenlenen programda öğrenci ve öğretmenlerin hazırladığı ’Çanakkale ve Şehitlerimiz’ adlı oratoryo sahnelendi.

Program, Çanakkale Ezineli Yahya Çavuş Şehitliği’nden getirilen toprağın Vali Vekili Mustafa Güney ve protokole teslim edilmesiyle sona erdi.

Programa; Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Vali Vekili Mustafa Güney, Hava Er Eğt.

Tugay ve Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Necati Gündüz, Kütahya Belediye Başkan Vekilimiz Abdullah Damcı ve il protokolü katıldı.
.

>> RTURKAI.