Gözden kaçırmayın

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kamu Personeline Başarı Belgesi VerdiVali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kamu Personeline Başarı Belgesi Verdi

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümü anma etkinlikleri kapsamında Vali Vekili Sayın Mehmet OKUR bir dizi etkinliğe katıldı.

Asri Mezarlık Şehitliği’nde düzenlenen törene Denizli Milletvekili Yasin ÖZTÜRK, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Ertan DABİ, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.

Dr. Ahmet KUTLUHAN, Denizli Baro Başkanı Av. Adnan DEMİRDÖĞER, Vali Yardımcısı Abdullah ETİL, Pamukkale Kaymakamı Uğur BULUT, İl Jandarma Komutanı Albay Veysel YANIK, Pamukkale ve Merkezefendi İlçe Belediye Başkanları, Denizli Cumhuriyet Başsavcı Vekili Vedat Kadri ÖZÜER, siyasi partilerin il başkanları, İl Müftüsü Mehmet AŞIK, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman EKİCİ katıldı.  

Çelenklerin sunulmasıyla başlayan program saygı duruşu, saygı atışı ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle devam etti.

Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma, Türkiye Harp Malulleri Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şube Başkanı Mustafa IŞIK ve 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili  Piyade Albay Ertan DABİ tarafından gerçekleştirildi.

Konuşmaların ardından Şehitlik Defteri, Vali Vekili Sayın Mehmet OKUR tarafından imzalandı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve duaların yapılmasının akabinde Vali Vekili Sayın OKUR, şehit anı odası ve şehit mezarlarını ziyaret etti. Şehit yakınlarına taziyelerini ileterek şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

Asker Şehitliği’nin ziyaretinin ardından Polis Şehitliği’ne geçildi.

Polis Şehitlik Defteri’ni imzalayan Vali Vekili Sayın Mehmet OKUR, şehit mezarlarını ziyaret ederek karanfil bıraktı.

Vali Vekili Sayın Mehmet OKUR, İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi tarafından Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı’na katıldı.

Programın ardından Vali Vekili Sayın Mehmet OKUR, Türkiye Harp Malulleri Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şube Başkanlığını ziyaret etti.



Vali Vekili Sayın Mehmet OKUR ve il protokolü, 1999 yılında Diyarbakır/Lice’de şehit düşen Murat DOĞAN’IN 6 Şubat Depremi’nden etkilenerek Malatya’dan ilimize gelen ailesini ziyaret etti. >> RTURKAI.