Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

17 Mart 2023 Cuma

Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Uşak Egem Tv ekranlarında, Ali Osman Aşcı’nın moderatörlüğünde yayınlanan Gündem Özel programında Kütahya’yı ve yapılan projeleri yerinde tanıttı.

Uşak Egem Tv erkanlarında izleyicisi ile buluşan Gündem Özel programının konuğu olan Belediye Başkanımız Prof.

Dr. Alim Işık, bugüne kadar yapımı tamamlanan projelerle birlikte imalat çalışmaları devam eden projeler hakkında bilgiler verdi.

Ali Osman Aşcı’nın sunduğu programda; Hisar Yürüyüş Yolu Proje alanı, 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşı Proje alanı, Zafer Meydanı, Kütüphane ve Kültür Merkezi Proje alanı, Yedigöller ve Kanal Kütahya Projesi 1.

Etap Bekir Avlupınar Caddesi’nde yapılan çekimlerde projeler yerinde görüntülendi ve Başkanımız Işık, projelerle ilgili tek tek detaylı bilgiler verdi.

Program çekimleri esnasında vatandaşlarla da sohbet eden Başkanımız Işık, Kütahya’nın marka kent olması için yapılan çalışmaların devam ettiğini vurgulayarak, hemşehrilerinden gelen talepleri de özenle dinledi.
.

>> RTURKAI.