Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Her fırsatta, şehitlerimizin değerli emanetleri olan ailelerini ziyaret eden ve onlarla yakından ilgilenen Kaymakam Hasan ÇİÇEK, ’18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 108. Yıl dönümü Günü’ nedeniyle, ilçemize bağlı köylerimizde ve ilçe merkezinde ikamet eden şehit ailelerini ve yakınlarını evlerinde ziyaret etti. 

 Ziyarette Kaymakam Hasan ÇİÇEK’ e Belediye Başkanı Hüseyin DOĞAN, Başkan Yardımcısı Süleyman Sami DEMİRSÖZ, İlçe Emniyet Müdür vekili Ayhan ISTIK, İlçe Jandarma Komutanı Neşet ÖZTÜRK, İlçe Müftüsü İsmail ÇINAR, Sosyal Yardımlaşma Vakıf Müdür vekili Halil İbrahim ALTAY ve ilgili muhtarlar eşlik ettiler.

Şehit yakınları tarafından samimi ve sıcak bir şekilde karşılanan Kaymakam Hasan ÇİÇEK, yapmış olduğu açıklamasında; ’Öncelikle bizlere göstermiş olduğunuz sıcak ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin istiklali ve istikbali uğruna canlarını ortaya koyan şehitlerimize sonsuz minnet borçluyuz.

Aziz vatanımızın toprakları, şehitlerimiz ve gazilerimizin fedakarlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur. Şehitlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz aziz milletimize ve devletimize en kutsal emanetlerdir.

Devletimizin bütün imkanları hizmetinizdedir. Bizler her zaman sizlerin yanındayız’ ifadelerini kullandı. Ziyaret bitiminde şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen Kaymakam ÇİÇEK, şehit aileleri ve yakınlarına sağlıklı ve huzurlu bir ömür geçirmeleri temennisinde bulundu.



Şehitlerimizin  aileleri ve yakınları Kaymakam Hasan ÇİÇEK ve beraberindeki ilçe protokolüne ziyaretlerinden duydukları memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler. >> RTURKAI.