İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın haftalık basın toplantılarında partiye yeni üye olan 3 isme rozet takıldı. Bu isimler Şuhut Belediye Meclisi’nin MHP’li üyesi Murat Dede, Şuhut MHP Eski İlçe Başkanı, Sanayici Çetin Çiftçi ve Emekli Sağlık Memuru Orhan Dönmez oldu.

Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

Burada bir konuşma yapan Murat Dede, etik olması için belediye meclisi üyeliğinden de istifa ettiğini söyleyerek, “Bugün benim için kutlu bir gün. Buraya katılmamda emeği geçen Dr. Mustafa Enis Arabacı’ya teşekkür ediyorum. Gücüm nispetinde çalışacağıma söz veriyorum. Ben geçen sene bir rahatsızlık geçirmiştim bu benim ikinci hayatım. Artık var gücümle İYİ parti için çalışacağım.” Dedi.
Biz bu kardeşlerimle beraber yol arkadaşlığı yaptık. Partilerimiz ayrıldı. Partilerimiz ayrıldı. Sosyal hayatta her zaman bir araya geldik. Geçen yıl Murat Kardeşim, gerçekten ikinci hayatını yaşıyor. Uzun süre bir makineye bağlı olarak yaşadı. Bu ikinci hayatı. Bundan sonra hep iyi olalım. Ben kendilerine teşekkür ediyorum.