Deprem felaketi sonrasında Afyonkarahisar’da bulunan yurtlara yerleştirilen aileleri ziyaret eden Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, çocuklarla yakından ilgilenirken deprem mağduru ailelere kendilerini asla yalnız hissetmemeleri gerektiğini söyledi.

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Tınaztepe Yurt Müdürlüğünde kalan depremzede aileleri ziyaret ederek son durum hakkında İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’ndan bilgi aldı.
Tınaztepe Yurt Müdürlüğü, Çiğiltepe Yurt Müdürlüğü ve Sultandağı Gençlik Kampı depremden etkilenen aileleri Afyonkarahisar Valiliği himayelerinde misafir ediyor. Vali Yiğitbaşı ve Belediye Başkanı Zeybek, depremzede çocukların oluşturduğu resim sergisini inceleyerek ailelerin istek ve arzularını dinledi.
Ziyarette çocuklarla yakından ilgilenen Vali Yiğitbaşı; “Yaşanan felaketin ardından devlet olarak tüm mağdur vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için tüm kurum ve kuruluşlarımızla sizlerin mağduriyetinizi gidermek için çalışıyoruz. Süreç elbette uzun olacak ancak bu süre zarfında kendinizi asla yalnız hissetmeyin. Bizler gerek kurumlarımızla gerekse kişisel imkanlarımızla yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.
Ardından, Vali Yiğitbaşı, Belediye Başkanı Zeybek ve İl Müdürü Kasapoğlu depremden etkilenen çocuklar ile bir süre sohbet edip ardından voleybol oynadı. >>Mustafa KILINÇ