Gözden kaçırmayın

19 Eylül Gaziler Günü İhsaniye'de Coşkuyla Kutlandı19 Eylül Gaziler Günü İhsaniye'de Coşkuyla Kutlandı




Yaşanan sorunları yerinde görmek, talep ve önerileri birebir dinlemek amacıyla yaptığı ziyaretler çerçevesinde Emirbaba Mahallesinde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi.


Mahalle sakinleri ile uzun uzun sohbet eden Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu orada bulunan çocuklara da hediyeler verdi.


Belediye başkanının makamının sokaklar olduğunu dile getiren Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu; ’Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizi değiştirme ve dönüştürme adına çok önemli çalışmalar yaptık. Bugün geldiğimiz noktada bu değişim ve dönüşümün büyük bir hızla sürdüğünü görmekteyiz.



Eşit ve kaliteli hizmet anlayışımız doğrultusunda tüm mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Burada dile getirilen sorunlarla ilgili de üzerimize düşeni yapacağız. Her zaman söylediğim gibi; Emirdağlı hemşerilerimiz her şeyin en iyisine layıktır.

Bunun için de gece gündüz çalışıyoruz çalışmaya da devam edeceğiz.

Ziyaretlerimiz esnasında bizlere gösterilen misafirperverlikten dolayı mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum.’ ifadelerini kullandı.


Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya teşekkür etti.



>> RTURKAI.