Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

13 yaşındaki sporcu Elmas Başoğlu, Ankara’da düzenlenen Muaythai Avrupa Şampiyonası’nda finalde Hırvat rakibini yenerek Avrupa Şampiyonu oldu. Bu büyük başarıyla birlikte, ilçemizin gururu olan Başoğlu, Kaymakam Bilici tarafından makamında misafir edildi.

Elmas Başoğlu, Antalya’da düzenlenen Türkiye Muaythai Şampiyonası’nda rakiplerini mağlup ederek Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkı kazanmıştı. Genç sporcu, şimdi hedefini Dünya Şampiyonluğu olarak belirledi.

Kaymakam Bilici, Başoğlu’nu ülkemize kazandırdığı büyük başarı nedeniyle tebrik ederek, Emirdağ’ımızın gururu olduğunu belirtti ve Dünya Şampiyonası yolunda başarılar diledi. Ayrıca, Başoğlu’nun antrenörü Ali Çiloğlu’nu da teşekkür belgesiyle ödüllendirdi.

Kaymakam Bilici, sporcu Elmas Başoğlu’nun Avrupa Şampiyonu olmasında ve ilçemize verdiği büyük katkılardan dolayı antrenör Ali Çiloğlu’na teşekkür ederek, sporcularımızın başarılarından gurur duyduklarını ifade etti.

(bu icerik yapay zeka kullanilarak hazirlanmistir) >> RTURKAI