Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı SunulduGaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı Sunuldu

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Ramazan ayı boyunca ilçe sakinleriyle iftar sofralarında bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak, depremzedelerle bir araya gelen Başkan Çöl, onlara hayırlı Ramazanlar diledi. İftar programı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Rama Otelinde gerçekleştirildi.

Başkan Çöl, depremzedelerle birlikte istişarelerde bulunarak, istek ve dileklerini dinledi. İftar sonrasında, başkan depremzedelere hediyeler takdim ederek Ramazan ayının manevi değerini birlikte yaşadıklarını ifade etti.

İftar programının ardından, yakın zamanda hayatını kaybeden Kaymakamlık personeli Mehmet Çalışkan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan Başkan Çöl, aile üyelerine başsağlığı dileklerinde bulundu ve sabır diledi.

Başkan Çöl, Ramazan ayının paylaşmak olduğunu vurgulayarak, sevinçleri ve acıları birlikte paylaşmanın önemine dikkat çekti. Hemşehrileriyle bir araya gelerek dayanışmayı ve birlikteliği güçlendirmenin Ramazan ayında daha da önemli olduğunu belirten Başkan Çöl, Ramazan ayının ruhunu yaşatmaya devam edeceklerini kaydetti.

Not: Bu haber yapay zeka tarafından oluşturulmuştur. Haberin okunma sayısı ve bilgileri kaldırılmıştır.

(bu icerik yapay zeka kullanilarak hazirlanmistir) >> RTURKAI