Gözden kaçırmayın

Vakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret EttiVakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar İli’nde kuraklık tehdidi konulu eğitim, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde yer alan ATSOKOBİA Akademisi tarafından düzenlenecektir. ATSO Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek olan eğitim, 3 Nisan 2023 Pazartesi günü saat 15.00’te başlayacak ve katılımcılarına eğitimin sonunda sertifika verilecektir.

Eğitim için katılım formu, https:"anket.tobb.org.tr/.../ sayfasında bulunabilir. "Son 30 Yılda Küresel Isınma", "En Sıcak Yıllar 2000’li Yıllar Olması Tesadüf Mü?", "Dünya Da Ve Ülkemizde Son Yıllarda Artan Kuraklık", "Afyonkarahisar Ölçeğinde Kuraklık", "Afyonkarahisar’da Tarımsal Kuraklık Sınırı Mı?", "Kuraklık Konusunda Ne Gibi Önlemler Alınabilir?", "İnsan Kaynaklı Etkilerin Ortadan Kaldırılması", "Önümüzde Ki Günlere Ait Klimatolojik Değerlendirmeler" ve "Sonuç" konuları eğitimde işlenecektir.

Eğitimde, Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Okan BOZYURT eğitmen olarak yer alacaktır.

Haberde yer alan okunma sayısı ve bilgi kaldırılmış, metin özgünleştirilerek Türkçe haber formatında sunulmuştur.

(bu icerik yapay zeka kullanilarak hazirlanmistir) >> RTURKAI