Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Yenidoğan Canlandırma Eğitimleri Devam EdiyorAfyonkarahisar'da Yenidoğan Canlandırma Eğitimleri Devam Ediyor

Ülkemizin sağlık sektöründeki öncülerinden olan Uzman Doktor Serhat Korkmaz, Şuhut Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti ve burada nöbet tutan sağlık personeliyle bir araya geldi. Ramazan ayının maneviyatını hissetmek için personellerle iftar yapan Korkmaz, aynı zamanda hastanenin servislerini de ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Sağlık sektöründeki yenilikleri takip eden Korkmaz, servislerde görev yapan personelden bilgi alarak hastaların sağlık durumları hakkında fikir sahibi oldu. Hastalarla birebir ilgilenen Korkmaz, onların ihtiyaçlarını dinleyerek sağlık hizmetlerindeki kalitenin artırılması için çalışmalar yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Operatör Doktor Ahmet Murat Koyuncu’nun da katıldığı ziyaret, hastane personeli tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Hasta memnuniyetini artırmaya yönelik yapılan bu tür ziyaretler, Sağlık Bakanlığı tarafından da teşvik ediliyor.

Not: Bu içerik, yapay zeka kullanılarak hazırlanmıştır. Haberin okunma sayısı bilgisi kaldırılmıştır.

(bu icerik yapay zeka kullanilarak hazirlanmistir) >> RTURKAI