Gözden kaçırmayın

19 Eylül Gaziler Günü19 Eylül Gaziler Günü

Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okuyan öğrenciler ve öğretmenleri, Sandıklı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü takımları ile bir voleybol maçı düzenlediler. Bu heyecan dolu müsabakaya Sandıklı Kaymakamı Mehmet Sülün de katıldı. Maç oldukça çekişmeli geçti, ancak sonunda Gençlik ve Spor Müdürlüğü takımı 3-2 kazandı.

Öğrenciler arasında yapılacak olan etkinlikler, okulun sosyal faaliyetleri adına oldukça önemlidir. Bu tür etkinlikler sayesinde öğrenciler hem birbirleriyle dostluk kurarlar hem de rekabet duygularını geliştirirler. Ayrıca, okul-mahalle-kurumlar arasındaki dayanışmayı da güçlendirerek toplumun bütünleşmesine de büyük katkı sağlarlar.

Kaymakam Mehmet Sülün’ün de böyle bir etkinliğe katılması, öğrenciler ve gençler arasında kendisini sevilen bir lider olarak gösterme çabasının bir parçasıdır. Kaymakamın öğrencilerle bir arada olduğu bu tür etkinlikler, gençler arasında örnek bir davranış sergilenerek onlara yol gösterici olurlar.

Sonuç olarak, voleybol maçı etkinliği, Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin ve Sandıklı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü takımı oyuncularının hizmete sunulan bir sosyal faaliyettir. Bu tür etkinlikler hem öğrenciler hem de toplum için büyük önem taşır. Başarılarının devamını dileriz. >> RTURKAI