Gözden kaçırmayın

19 Eylül Gaziler Günü İhsaniye'de Coşkuyla Kutlandı19 Eylül Gaziler Günü İhsaniye'de Coşkuyla Kutlandı

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, İlçe Halk Kütüphanesi tarafından düzenlenen 59. Kütüphane Haftası programına katıldı. Program, günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmalarla başladı ve yaş kategorilerine göre en çok kitap okuyanların ödülleri takdim edilerek sona erdi.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, bilgili toplum olmanın önemine değinerek, "Bilgi güç demektir. Bilgili insan da güçlüdür, ne yapacağını bilir. Bizler sizleri en iyi şekilde yetiştirmek zorundayız. O nedenle kitap okumayı asla ihmal etmeyin, yaşınıza, eğitim durumunuza göre kitaplar okuyun. Bunun size hep faydası olur, sizi yetiştirir ve daha güçlü kılar. Güçlü insan da her şeyle baş etmesini bilir. Güçlü bir toplum haline gelirsek dünya ile rekabet edebiliriz." ifadelerini kullandı.

Programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, günün anısına programa katılanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Programa Kaymakamımız Osman Bilici, Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, Milli Eğitim Müdürümüz Gürkan Emeksiz, öğretmenler, öğrenciler ve kütüphaneye gelen okuyucular katıldı. >> RTAI