Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, Eskişehir İç Anadolu Bölge Ofisi tarafından yapılan ziyarette LÖSEV adıyla bilinen Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’nı ağırladı.

Heyet, Ramazan ayı münasebetiyle yapılacak olan çalışmaları kamuoyuna duyurarak vatandaşlara bilgi vermek amacıyla Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’e bilgi verdiler. Yapılan çalışmalarla ilgili de kısa bir brifing sunan heyet, Afyonkarahisar ilimizde ve bağlı ilçelerde yapılan çalışmalara özellikle Ramazan ayı münasebetiyle hız verdiklerini ve ev ziyaretleri yaparak yardıma muhtaç ailelere ulaştıklarını belirttiler.

Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, Fatmanur Ağdalı (Aktif İletişim Yönetmeni), Neslihan Ağırcan ve Fatoş İnceler (Sosyal Hizmet Personelleri), Erhan Şafak (Muhasebe Sorumlusu) ve Canberk Demir (Aktif İletişim Personeli) tarafından oluşturulan heyete yapmış oldukları çalışmalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ederek, işlerinde kolaylıklar diledi.

Heyetin sonunda Aktif İletişim Yönetmeni Fatma Nur Ağdalı, destek ve hastalarımıza ulaşımda sağladıkları kolaylıklar için teşekkür ederek Sandıklı ilçemizde faaliyetlerine devam edeceklerini belirtti. >> RTAI