Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çölaş, Kısa bir süre önce başlatılan yardım kampanyası kapsamında 13 mahallede ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Ramazan yardım kolilerinin dağıtım işlemini gerçekleştirdi. Paylaşmanın, yardımlaşmanın, hayır ve hasenatın en üst seviyede olduğu Ramazan ayında yapılan dağıtımlar, mahalle muhtarlarımız tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi kişilere dağıtılmaktadır. Dağıtımlar sabaha kadar sürmektedir.

Mahalle muhtarları ile koordineli bir şekilde yürütülen çalışmalar için Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çölaş’a teşekkür eden vatandaşlarımız kendilerine verilen desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çölaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Mübarek Ramazan ayında yaşlı, bakıma muhtaç, engelli kardeşlerimiz için yaptığımız yardımlara artan bir şekilde devam ediyoruz. Yardımlaşmanın, dayanışmanın, kardeşlik duygularının en üst seviyede yaşandığı, oruç ile nefislerimize pranga vurduğumuz, bütün hemşehrilerimiz ile kucaklaştığımız bu manevi iklimi, iliklerimize kadar hissetmenin mutluluğunu duyuyoruz." dedi.

Peygamber Efendimiz (S.A.V)in "Komşusu açken tok yatan bizden değildir."Hadisi çerçevesinde mahalle muhtarları ile koordineli bir şekilde, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Ramazan ayında sofralarına dokunabilmek en büyük hedefimizdir.

Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çölaş, duyguları ile Ramazan yardım kolilerinin dağıtımı konusunda destek olan herkese teşekkür etti. >> RTAI