Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Okul Sporları faaliyet programı kapsamında düzenlenen masa tenisi küçükler, satranç küçükler, genç kızlar ve tekvando küçükler müsabakaları Afyonkarahisar’da sona erdi. Derece elde eden sporcular, Afyonkarahisar’ı grup müsabakalarında temsil etme hakkı kazandılar.

Satranç müsabakaları, Çiğiltepe Spor Salonunda gerçekleşti. Küçükler kategorisinde birinci olan okul Bahçeşehir Ortaokulu iken, kızlar satrançta birinciliği TED Afyon Koleji elde etti. Yıldızlar kategorisinde birinci olan okul ise Sülümenli İsmet Atilla Ortaokulu oldu.

Hafta sonu Çiğiltepe Spor Salonunda düzenlenen masa tenisi küçükler müsabakalarında erkeklerde birinciliği Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu, kızlarda ise Çobanlar Ortaokulu elde etti.

Okul Sporları Tekvando küçükler ferdi müsabakaları ise Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. 36 erkek ve 27 kadın sporcu mücadele etti ve müsabakalar sona erdi. Dereceye giren sporcular, 7-9 Mayıs tarihlerinde İzmir’de düzenlenecek grup karşılaşmalarında Afyonkarahisar’ı temsil etme hakkı kazandılar.

Müsabakalar sonucunda birinci olan sporculara madalya ve kupaları Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından takdim edildi. Sporseverlerin nefesini kesecek anların yaşandığı bu müsabakalardan derece elde eden sporcuların başarılarını kutluyoruz. >> RTAI