Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

04.04.2023 tarihinde Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, aranan kişilerin yakalanması amacıyla Sinanpaşa ilçesi, Tınaztepe beldesi Afyonkarahisar - Antalya Devlet Karayolu’nda yol kontrolü ve arama görevi icra etti. Bu sırada, yol kontrol noktasına yaklaşık 300 metre kala emniyet şeridinde duran bir araçtan inen bir kişinin araziye doğru hareket ettiği görüldü. Yapılan takip sonucu, M.T. (E-1978) isimli şahıs kaçmaya çalışırken arazide yakalandı.

Yapılan kimlik sorgusu sonucunda, şüpheli şahsın 24 ayrı suçtan (resmi belgede sahtecilik, hırsızlık, trafik güvenliğini tehlikeye sokma, sahte para basmak, dolandırıcılık) arandığı belirlendi.

Adli makamlar tarafından tutuklama kararı verilen şahıs, Afyonkarahisar E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. >> RTAI