Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Emirdağ Kaymakamlığı ve Emirdağ Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Anadolu İmam Hatip Lisesi işbirliğiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri düzenlendi. Bu etkinlik kapsamında Belediye Sosyal Tesisler Etkinlik Alanı’nda "23 Nisan Çocuk Şenliği Etkinliği" gerçekleştirildi.

Etkinlik renkli görüntülere sahne oldu ve katılımcıların büyük beğenisini kazandı. Şişme oyun parkurları, sahne showları, ödüllü oyunlar ve yarışmalar, palyaçolar, maskot karakterleri, sosis balon ve birbirinden eğlenceli etkinliklerle dolu olan şenlik tam bir bayram havası estirdi. Ayrıca katılımcılara etli pilav, ayran ve su ikram edildi.

Etkinlikte anasınıfı ve ilkokul 1. ve 2. Sınıf öğrencileri saat 10.00 ile 13.00 saatleri arasında, 3. ve 4. sınıf öğrencileri ise 13.00 - 16.00 saatleri arasında öğretmen ve velileriyle birlikte eğlendi. Çocuklar gün boyunca süren etkinliğin tadını çıkardı ve unutulmaz bir gün geçirdi.

Kaymakam Sayın Osman Bilici ve Eşi Filiz Bilici, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenci velileri ve vatandaşların da katılmasıyla gerçekleştirilen çocuk şenliği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında yapıldı. >> RTAI