Gözden kaçırmayın

19 Eylül Gaziler Günü19 Eylül Gaziler Günü

Afyonkarahisar’ın bir ilçesi olan Kayırlı’da Kaymakamlık ve Belediye, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir bayramlaşma programı düzenledi. Programa, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. Bu program sayesinde bayramın manevi ve sosyal birlikteliğinin pekiştirilmesi hedeflendi.

Kaymakam Kemal Duru, Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ve Belediye Başkanı Nihat Sarı, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programda toplumun her kesiminden insanlarla bir araya geldi ve bayramlaştı. Daha sonra heyet, İlçe İtfaiye Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Devlet Hastanesi ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. Kaymakam Duru, personelin bayramını kutladı ve onlarla sohbet etti.

Programın devamında, İlçe Ulu Camii’nde Aziz Şehitlerimiz, Gazilerimiz ve Depremzede vatandaşlarımız adına Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okunarak Cuma namazı öncesi dualar edildi. Cuma namazı sonrasında da heyet, ilçe şehitliğini ziyaret etti ve Aziz Şehitlerimize Kur’an-ı Kerim okundu.

Bu etkinlik, halkı bir araya getirerek bayramın manevi ve toplumsal değerlerinin pekiştirilmesine katkı sağladı. >> RTAI