Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve AKÜ Gastronomi Kulübü, Türkiye’nin birçok üniversitesinden gastronomi, mutfak sanatları ve aşçılık programlarındaki öğrencilerinin katılımıyla "Gastronomi Söyleşileri IX: Michelin’e Yolculuk" etkinliğini düzenledi. Etkinliğe, AKÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Erhan Babaç ve Danimarka’da Michelin yıldızlı restoranlarda üst düzey şeflik yapan Şef Buğra Özdemir konuk oldu.

Etkinlikte, modern gastronomi, tadım menüleri, Michelin yıldızlı restoranlar, menü oluşturma süreçleri, gastronomide kariyer basamakları hakkında görüşler paylaşıldı. Konuşmacılar, deneyimlerini aktardı ve öğrencilerin sorularını cevapladı.

AKÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Sandıkçı’nın kapanış konuşmasıyla sona eren etkinlik, gastronomi ve mutfak sanatları alanında ilerlemek isteyen öğrencilere faydalı bilgiler sağladı. >> RTAI