Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Haber Metni:

Sandıklı Kaymakamı Mehmet Sülün, Emniyet Teşkilatının 178. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürü Bayram Öğüt ve beraberindeki polis memurlarını kabul etti.

Polis Haftası nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette, İlçe Emniyet Müdürü Bayram Öğüt, Kaymakam Sülün’e Emniyet Teşkilatı’nın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kaymakam Sülün de polislerin ülke güvenliği için üstün bir fedakarlıkla görev yaptıklarını vurgulayarak tebrik etti.

178 yıllık tarihi geçmişiyle Türkiye’nin en eski kamu kurumlarından biri olan Emniyet Teşkilatı, görevleri arasında halkın can ve mal güvenliğini sağlamak, kamu düzenini korumak, suç işlenmesini önlemek, suçluları yakalamak ve adalete teslim etmek gibi hayati işlevleri yerine getiriyor.

Polis Haftası ise her yıl 10 - 16 Nisan tarihleri arasında kutlanıyor ve bu süreçte Türkiye’nin dört bir yanında polis teşkilatının çalışmaları ve fedakarlıkları anılıyor. >> RTAI