Gözden kaçırmayın

19 Eylül Gaziler Günü19 Eylül Gaziler Günü

Dinar ilçemizde, 178. Polis Teşkilatı yıldönümü vesilesiyle ilçe Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına, Kaymakam Kemal Duru katıldı. Program, dua edilerek başladı ve kıymetli polisler, aileleri, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Vurmaz, Dinar İlçe Emniyet Müdürü Nihat Pulat, Dinar İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Necip Kacar ve Kurum Müdürleri programda hazır bulundular.

İftar yemeği sonrasında konuşan İlçe Emniyet Müdürü Nihat Pulat, Türk Polisi’nin Atatürk ilkelerine ve inkılaplarına bağlı olduğunu ve millete hizmet etmekten gurur duyduklarını belirtti. Ayrıca, Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıldönümünü kutladı ve şehitlere rahmet, gazilere acil şifalar, görevde olan polislere de kolaylıklar diledi.

Kaymakam Kemal Duru da yaptığı konuşmada, polislerin yüksek eğitimli ve zeki olduklarını takdir ettiğini ve Rabbim’in başarılarını arttırmasını dilediğini belirtti. Programın sonunda, Kaymakamımız teşkilatın 178. kuruluş yıldönümünü kutladı ve sağlıkla kalın dileğinde bulundu. >> RTAI