Gözden kaçırmayın

19 Eylül Gaziler Günü19 Eylül Gaziler Günü

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın talimatları doğrultusunda, Zafer Kalkınma Ajansı, ilimize yatırım kazandırma ve bu yatırımların koordinasyonunu sağlama hizmetlerini yürütmeye devam ediyor. Bu hizmetler doğrultusunda OSB’lerin kapasitelerinin iyileştirilmesi ve arttırılması, katma değeri yüksek yatırımların ilimize kazandırılması için çalışmalar yapılmaktadır. Bu çalışmalar sayesinde ilçemiz de cazibe merkezi haline gelmiştir.

Her geçen gün yeni bir ivme kazanan yatırımlardan biri de Emirdağ ilçemizde gerçekleşmiştir. Emirdağ OSB’de Mesalas Lastik Üretim A.Ş. firması tarafından kurulacak olan araç lastik üretim fabrikası için "Arsa Tahsis Sözleşmesi" kaymakam, belediye başkanı ve şirket yetkilileri arasında imzalanmıştır.

Kaymakam Osman Bilici, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve şirket ortağı Mustafa Baha Cengiz ile şirket yetkilisi Serap Doğu arasında gerçekleşen imza töreninde, Emirdağ’a yapılacak olan bu yatırımın ilçemizin istihdamı ve ekonomisi için büyük önem taşıdığı ifade edilmiştir. Kaymakam Bilici, yaptıkları yatırım için Mustafa Baha Cengiz ve Serap Doğu’ya teşekkür ederek hayırlara vesile olmasını diledi.

Mesalas firma yetkilileri ise Emirdağ’a yapacakları yatırımdan dolayı oldukça memnun olduklarını belirterek, kuracakları fabrika inşaatının en kısa zamanda başlayacağını söylediler. Ayrıca Kaymakam Bilici ve Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’ya kendilerine Emirdağ’a yatırım yapma imkanı sağladıkları için teşekkür ettiler. >> RTAI