Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

İYİ Parti Milletvekili adayı Av. Hakan Şeref Olgun, 14 Mayıs seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Tüm ilçeleri ve beldeleri defalarca ziyaret eden Olgun, parti teşkilat mensuplarıyla seçim koordinasyonları yapıp, çalışmaları değerlendiriyor ve esnaf ile vatandaşlarla görüşmeler yapıyor. Sultandağı ilçesinde büyük bir coşku ile karşılanan Olgun, halkın büyük ilgi ve teveccühüne layık olmak için gece gündüz çalışacağını belirtti.

Sultandağı ilçe girişinde yoğun bir vatandaş ve parti üyesi kitlesiyle karşılanan Hakan Şeref Olgun, Sultandağı seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti. Burada parti üyeleri ve teşkilat yöneticileriyle seçim çalışmaların değerlendirdi ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Olgun, her kesime ulaşmak ve gönüllere girmek için 14 Mayıs’a kadar uyumayacaklarını belirtti. Sultandağı esnaflarından da büyük destek gördü.

Olgun’un ziyareti sırasında esnaflar, ekonomik sıkıntılarını dile getirdi. Mevcut ekonomik düzenin artık değişmesi gerektiğini söylediler. Vatandaşlar, Hakan Şeref Olgun’un içlerinden biri olduğunu ve sorunlarını mecliste çözeceğine inandıklarını belirttiler. Ayrıca, birçok vatandaş İYİ Parti’ye üye olmak için müracaatta bulundu.

Olgun, Yasasenek ve Yeşilçiftlik beldelerini de ziyaret etti. Esnaflar ve vatandaşlar, İYİ Parti’yi umut olarak gördüklerini söylediler. Yasasenek’in içme suyu sorunu konusunda çözüm sözü veren Olgun, tüm sorunların çözümünün İYİ Parti’de olduğunu belirtti.

Hakan Şeref Olgun, cesurlar hareketi için bir cesur Türk Anasının bir Türk Kadının, bir Asena’nın liderliğinde yerleşik siyasal sistemi yerle bir ederek kendi politik düzenini inşa etmiş bir siyasal hareket olduklarını belirtti. Olgun, Sultandağı ilçesi için umut olmaya inandığını söyleyerek, bu birliktelik olduğu üzere her şeyin çok iyi olacağına inandığını ifade etti. >> RTAI